• Vlerat tek të cilat besojmë:

  •  Cilësia në çdo iniciativë akademike
  •  Integriteti dhe korrektësia organizative
  •  Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja në vendimarrje
  •  Përgjegjshmëria në arritjen e standarteve arsimore
  •  Pergjegjshmeri dhe liri akademike.

  Read More
 • Politikat e "Albanian University"

  Një vënd themelor në politikat e Albanian University, zë edhe dhënia e përparësisë së punësimit në strukturat e tij, të studentëve të ekselencës dhe atyre me prirje lidershipi.

  Read More
 • 9000 studentë nuk mund të gabojnë!

  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së degës së parë për laborant dentarë, me vetëm 100 studentë të stomatologjisë. Aktualisht numërohën mbi 9000 studentë, shifër e cila dëshmon nga viti në vit rritjen e cilësisë dhe arritjeve në AU, “Shtëpinë e madhe të Liderave të mëdhenj”.

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3